Parchet Alpine Oak Nature Plank 1 Strip

Produs nou

HARO-Cunoștințe și expertiză perfecționate pe parcursul a 5 generații. Sinteză a tradiției și inovației se reflectă în fiecare colecție de parchet. Haro este rafinat prin procese manufacturiere ultra-moderne și tehnologii de pardoseală germana aplicate pentru maximă durabilitate și sustenabilitate.

Mai multe detalii

89,99 lei

- +

SOLICITA OFERTA: 0755 665 390

 
Descriere

Un  parchet laminat revolutinar prin caracteristicile sale tehnice si estetice:

•               Rezistenta la arsuri de tigara respectiv foc

•               Usor de intretinut -antistatic

•               Poate fi montat peste sistemele de incalzire in pardoseala

•               Sistemul ComforTec reduce zgomotul de pana la 60%

O interpretare reusita a parchetul din lemn natural este parchetul laminat Oak Nature Plank. Aspectul natural, vibrant, cald al stejarului va inunda incaperea cu o atmosfera unica, primitoare.

Finisajul suprafetei este foarte asemanator cu lemnul authentic oferind o nota naturala ambientului, aspectul este mat.  Marginile drepte, ce se imbina perfect vor oferi continuitate spatiului, subliniind senzatia de spatialitate.

Parchetul laminat este o alegere inspirata datorita instalarii si intretinerii usoare. Este potrivita atat pentru caminul dumneavoastra cat si pentru incaperile comerciale cu trafic mediu.

Prezinta o rezistenta ridicata la zgarieturi, la razele UV (isi pastreaza culoarea in timp) si nu prezinta un risc pentru sanatate.

Dimensiune placa: 8x193x1282mm

30 alte produse in aceeasi categorie:

Menu