Parchet Oak Nevara Limewashed

Produs nou

HARO-Cunoștințe și expertiză perfecționate pe parcursul a 5 generații. Sinteză a tradiției și inovației se reflectă în fiecare colecție de parchet. Haro este rafinat prin procese manufacturiere ultra-moderne și tehnologii de pardoseală germana aplicate pentru maximă durabilitate și sustenabilitate.

Mai multe detalii

89,99 lei

- +

SOLICITA OFERTA: 0755 665 390

 
Descriere

Un  parchet laminat revolutinar prin caracteristicile sale tehnice si estetice:

•               Rezistenta la arsuri de tigara respectiv foc

•               Usor de intretinut -antistatic

•               Poate fi montat peste sistemele de incalzire in pardoseala

•               Sistemul ComforTec reduce zgomotul de pana la 60%

Parchet laminat Oak Nevara Limewashed  reda foarte bine lemnul natural de stejar. Aceasta varianta este potrivita atat pentru camera de zi, cat si pentru spatiul de lucru, nuanta sa cu fibra lemnului accentuata si cu nodurile sporadice  vor compune o atmosfera expresiva, intensa si inchegata.

Finisajul suprafetei este mat, foarte asemanator cu lemnul authentic, oferind o nota naturala ambientului. Toate cele patru muchii ale lamelei sunt tesite, delimitand lamelele una de alta, compunand astfel un spatiu clar, stabil.

Parchetul laminat este o alegere inspirata datorita instalarii si intretinerii usoare. Este potrivita atat pentru caminul dumneavoastra cat si pentru incaperile comerciale cu trafic mediu.

Prezinta o rezistenta ridicata la zgarieturi, la razele UV (isi pastreaza culoarea in timp) si nu prezinta un risc pentru sanatate.

Dimensiune placa: 8x193x1282mm

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Menu