Parchet Oak Portland Puro

Produs nou

HARO-Cunoștințe și expertiză perfecționate pe parcursul a 5 generații. Sinteză a tradiției și inovației se reflectă în fiecare colecție de parchet. Haro este rafinat prin procese manufacturiere ultra-moderne și tehnologii de pardoseală germana aplicate pentru maximă durabilitate și sustenabilitate.

Mai multe detalii

89,99 lei

- +

SOLICITA OFERTA: 0755 665 390

 
Descriere

Un  parchet laminat revolutinar prin caracteristicile sale tehnice si estetice:

•               Rezistenta la arsuri de tigara respectiv foc

•               Usor de intretinut -antistatic

•               Poate fi montat peste sistemele de incalzire in pardoseala

•               Sistemul ComforTec reduce zgomotul de pana la 60%

Oak Portland Puro – parchetul laminat este o interpretare reusita a parchetului din lemn natural o constituie pardoseala laminata. Aceasta variant de podea, intr-o nuanta blanda, calda, este potrivita pentru camera copiilor dumnevoastra, dar si pentru camera de zi, creand o atmosfera linistitoare, luminoasa si calduroasa.

Finisajul suprafetei este foarte asemanator cu lemnul authentic oferind o nota naturala ambientului. Toate cele patru muchii ale lamelei sunt tesite, delimitand lamelele una de alta, compunand astfel un spatiu expresiv, stabil.

Parchetul laminat  este o alegere inspirata datorita instalarii si intretinerii usoare. Este potrivita atat pentru caminul dumneavoastra cat si pentru incaperile comerciale cu trafic mediu.

Prezinta o rezistenta ridicata la zgarieturi, la razele UV (isi pastreaza culoarea in timp) si nu prezinta un risc pentru sanatate.

Dimensiune placa: 8x193x1282mm

30 alte produse in aceeasi categorie:

Menu