Diluant pe baza de latex

Produs nou

TRASATURI:
• Asigura un timp de lucru crescut pentru a permite mesterilor sa creeze anumite efecte.
• Adauga profunzime lucrarilor de specialitate.
• Se curata usor cu apa si sapun.
• Nu va altera culoarea intr-un amestec cu vopsea

Mai multe detalii

Comanda telefonic: 0755 665 390

 
Descriere

DESCRIEREA GENERALA:
Diluantul pe baza de latex 408 Studio Finishes este un aditiv acrilic creat sa mareasca timpul de lucru al amestecurilor de bait sau vopsea.

RECOMANDAT PENTRU:
Pentru a produce efecte unice, a adauga un timp de lucru crescut si profunzime tuturor tipurilor de lucrari de specialitate.Pentru a fi folosit cu vopsele si baituri latex de la Benjamin Moore pe mobila lambriuri, pereti si tavane, noi si vopsite anterior; recomandat pentru suprafete interioare din lemn rigips tratat, placi aglomerate si zidarie.

RESTRICTII:
Nu aplicati daca temperatura aerului sau a suprafetei este sub 10ºC.Nota:Diluantul pe baza de Latex 408 Studio Finishes in combinatie cu un produs latex transparent peste un strat proaspat pe baza de ulei sau alchid poate cauza ingalbenirea prematura a stratului de baza.Pentru rezultate optime peste vopselele sau emailurile pe baza de alchid, folositi diluantul alchidic 409 de la Studio Finishes.

INFORMATII DESPRE PRODUS:
Culori: Transparent (Poate fi nuantat cu pana la 4.0 fl.oz. coloranti Benjamin Moore Color Preview pe galon. Poate de asemenea sa fie amestecat cu alte produse latex de la Benjamin Moore).
Baze de nuantare: Nu sunt disponibile.
Culori speciale: Contactati-va reprezentantul Benjamin Moore & Co.
Atestare: Fara plumb, mercur sau cromati.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Menu

Top