Instinto Pietra Spaccata 24kg

Produs nou

Conține marmură, este aplicabil intr-un singur strat de bază cu gletiera dințată. Este un finisaj decorativ marmorat pentru interior utilizat cu mare succes si in băi si bucătării. ISTINTO in stadiul de finisare final se poate obtine un finish mat, lucios sau sidefat, in funcție de conceptul ales.  Ambalaj: 4kg,8kg,24kg

Mai multe detalii

769,69 lei

- +

SOLICITA OFERTA: 0755 665 390

 
Descriere

Segui il Tuo ISTINTO este Stucco Regenerant complet Natural, o creație originală destinată Artiștilor Decoratori.

Esența Naturală a " Segui il Tuo ISTINTO ", garantează că fiecare perete este o Creație Unică și, prin urmare, o Operă de Artă.

Inovator și versatil acest stuc permite vopsirea peretelui dintr-o singură trecere. Compus doar din var, pulbere de marmură și minerale, acest produs, capabil să acopere cele mai mici neregularități ale peretelui, reprezintă uniunea dintre natură și design.

In dezvoltarea sa, produsul a traversat mai multe faze de creștere și experimentare ce a condus la cele 7 modele actuale de aplicare: Pietra Spaccata, Pietra Levigata, Pietra Vissuta, Pietra Intagliata, Pietra Zen, Bamboo și Cemento Naturale.

Cu " Segui il Tuo ISTINTO " se creează suprafețe în relief sau netezi în 174 culori mate, lucioase sau sidefate, acoperind neregulile minore ale peretelui cu un singur strat.

Experiența de la " a Patra Creatie Colectiva " a fost foarte importantă pentru a pune în probă produsul în mâinile experților care au fost capabili să verifice calitatea și multitudinea de posibilități expresive a produsului " Segui il Tuo ISTINTO ".

8 alte produse in aceeasi categorie:

Menu