Marcopolo Luxury
Marcopolo Luxury
Marcopolo Luxury
Marcopolo Luxury
Marcopolo Luxury
Marcopolo Luxury
Marcopolo Luxury
Marcopolo Luxury

Marcopolo Luxury

168,07 lei
Fara TVA
​Vopseaua MARCOPOLO LUXURY de la San Marco Venezia permite obținerea unor suprafețe magnifice cu efect metalizat fin, potrivite pentru spații elegante, atât clasice, cât și cu design modern. ​Cu o mare uşurinţă se vor satisface toate exigențele estetice. MARCOPOLO LUXURY îmbină o mare valoare estetică cu o rezistenţă ridicată la solicitările la care un perete este supus în timp.

Rating :  

0 Reviews

SOLICITA OFERTA: 0755 665 390

MARCOPOLO LUXURY este un material de finisaj decorativ pentru interioare, cu care se pot realiza suprafeţe splendide cu un magnific efect metalizat fin, pentru spaţii plăcute şi fascinante, atât clasice, cât şi de design modern.

​Compoziţia acestuia, îmbogăţită cu pigmenţi speciali, creează suprafeţe caracterizate de puternice contraste de strălucire, variabile în funcţie de incidenţa luminii.

Stilul inconfundabil al acestui finisaj decorativ se pretează unor atmosfere esențiale dar extrem de rafinate și conferă expresivitate spațiului, punând în contact trăsăturile moderne cu elemente de fascinație antică.

Produsul este disponibil în culorile pregătite, care pot fi utilizate şi ca baze colorimetrice, argint, aluminiu și aur .

Cu mare ușurință de aplicare, MARCOPOLO LUXURY oferă numeroase efecte decorative, jocuri de lumină și reflexii care vin în întâmpinarea oricăror cerințe estetice.

Aplicați MARCOPOLO LUXURY pe fondul pregătit în prealabil cu Decorfond. Acesta permite realizarea următoarelor efecte: efect real, efect striat, efect oriental.

​Vopseaua MARCOPOLO LUXURY de la San Marco Venezia permite obținerea unor suprafețe magnifice cu efect metalizat fin, potrivite pentru spații elegante, atât clasice, cât și cu design modern.

​Cu o mare uşurinţă se vor satisface toate exigențele estetice. MARCOPOLO LUXURY îmbină o mare valoare estetică cu o rezistenţă ridicată la solicitările la care un perete este supus în timp.

Referinta specifica

Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close