Marcopolo
Marcopolo
Marcopolo
Marcopolo
Marcopolo
Marcopolo
Marcopolo
Marcopolo

Marcopolo

193,28 lei
Fara TVA
Vopseaua decorativă MARCOPOLO de la San Marco Veneția este un finisaj decorativ pentru interioare care realizează suprafețe cu efect nisipos metalic. Diversificatele nuanțe de aur, argint, cupru și bronz și nenumăratele efecte de aplicare pun în scenă soluții decorative potrivite pentru a personaliza spații moderne și cu design futurist, ideale și pentru a armoniza spații cu mobilier de epocă.

Rating :  

0 Reviews

SOLICITA OFERTA: 0755 665 390

Simplu și rapid în aplicare, acest finisaj decorativ MARCOPOLO, creează suprafețe prețioase și cu efecte cromatice care variază în funcție de incidența luminii.

Compozitia, îmbogățită cu pigmenți speciali sidefați, creează suprafețe cu aspect neșlefuit, caracterizate printr-o stralucire specială și efecte cromatice izbitoare, variabile în funcție de incidența luminii.

Simplu și cu aplicare rapidă, MARCOPOLO personalizează localurile moderne hi-tech, fiind totodată capabil să armonizeze pereții cu ornamente vechi, de epocă.

Decorează cu diferite efecte, în funcție de tehnica de aplicare și de fantezia celui care aplică produsul.

Produs disponibil în 50 de nuanțe atractive și patru tipuri de efecte. Produsul este disponibil în culorile pregătite, care pot fi utilizate și ca baze colorimetrice, argint, aluminiu, aur, bronz, cupru.

​MARCOPOLO permite realizarea următoarelor efecte: efect tesut, efect vărgat, efect metal brut și efect cascadă.

Referinta specifica

Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close