Cadoro
Cadoro
Cadoro
Cadoro
Cadoro
Cadoro

Cadoro

210,08 lei
Fara TVA
Vopseaua decorativă CADORO de la San Marco Veneția realizează pereți moi și mătăsoși la atingere, cu detalii policrome și iridescente. Gama cromatică amplă permite infinite combinații de culori prin care se poate reinventa și îmbogăți orice spațiu.

Rating :  

0 Reviews

SOLICITA OFERTA: 0755 665 390

CADORO este un finisaj decorativ pentru interioare cu efecte iridescente speciale, cu aspect mătăsos și moale la atingere, capabil să recreeze ambiente clasice și moderne.

Expresia maximă a unei atmosfere exclusive, enigmatică şi intensă, semn al unei personalităţi puternice şi creative. Detalii preţioase policrome şi irizate, pereţi moi şi mătăsoşi la atingere pentru a reinventa spaţii contemporane, lofturi preţioase, interioare privilegiate.

O vastă gamă cromatică şi un amestec perfect de efecte decorative, uşor de realizat. Lasă liberă fantezia, plăsmuieşte suprafeţele, creează modernitatea ideală pentru designul made in Italy.

Uşor de aplicat, CADORO permite realizarea unor efecte decorative diverse, în funcţie de tehnica de aplicare și fantezie, sanjante în functie de unghiul de reflexie a luminii.

CADORO dispune de șase baze de produs: argento, aluminiu, ardesia, oro, bronzo, rame acestea însumând un total de 66 nuanţe atractive. Vine aplicat în general în cel puţin două straturi, cu un consum mediu de 4-6 m2/l în două straturi.

Referinta specifica

Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close