Colore e Neve

Produs nou

Vopseaua COLORE e NEVE ( Culoare si Zapadă ) de la Giorgio Graesan transmite strălucirea Zăpezii în Soare pe pereții dumneavoastră.Acest produs în stil glamour este potrivit pentru efecte cu linii în combinatii de culoare sau în mod alternant cu alte tipuri de finisaje.

Mai multe detalii

Comanda telefonic: 0755 665 390

 
Descriere

COLORE E NEVE este compusă din apă, microsfere colorate, fragmente metalice argintii în formă piramidală și rășini acrilice.

​O finisare semitransparentă placută care strălucește în lumină datorită fragmentelor piramidale argintii.

Aplicabil în trei straturi cu pensula lată, acest produs în stil glamour este potrivit pentru efecte cu linii în combinatii de culoare sau în mod alternant cu alte tipuri de finisaje.

​Principalele calități și caracteristici a produsului "COLORE E NEVE" sunt următoarele:

- efecte speciale: datorită microsferelor colorate și fragmentelor metalice argintii în formă piramidală, COLORE E NEVE reproduce strălucirea Zăpezii în Soare pe pereții dumneavoastră, oferind un spectacol vizual impresionant ;
- rezistență și lavabilitate: produsul este rezistent la uzură este neinflamabil, rezistent la agenții bacterieni și care poate fi complet spălat cu săpunuri neagresive .
- culori emoționale: cel mai complet lot de nuanțe însumând 175 tonuri de culoare, la fel ca Spatula Stuhhi, se caracterizată prin stilul în „culori intense”.
- aplicare rapidă: se aplică cu pensula corespunzătoare ( art. PE10 ) în trei straturi de produs, diluat cu 30% apă, după pregătirea peretelui cu Primus Sabbia ce garantează o ancorare și o absorbție optimă a produsului NEVE .

COLORE E NEVE este un finisaj acrilic și lavabil aplicabil cu pensula Giorgio Graesan & Friends și poate fi utilizat pe orice suprafață izolată corespunzător.

Ideal pentru zone exclusiviste, centre SPA, hoteluri și magazine de lux dar nu în ultimul rând pentru, baruri, restaurante și cluburi.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Menu

Top