Colore e Gioia 1L

Produs nou

COLORE & GIOIA de la Giorgio Graesan este o vopsea decorativă pentru interior cu efecte irizante sidefate argintii.Datorită granulelor de sidef argintiu produsul aplicat reacționează la lumină schimbandu-și reflexele în funție de modul de iluminare și unghiul din care este contemplat, reprezentând principala caracteristică a acestuia. 

Ambalaj: 1L,2.5L,5L,15L

Mai multe detalii

200,00 lei

- +

SOLICITA OFERTA: 0755 665 390

 
Descriere

Culoarea și bucuria „ COLORE E GIOIA ” sunt esența de percepție. Făra aceste elemente nu am avem nici o senzație de spatiu în existența noastră.

COLORE E GIOIA este o vopsea decorativă acrilică cu reflexe irizante argintii, (efect Madreperla Argento ) disponibilă în 168 tonuri de culoare.

Datorită granulelor de sidef argintiu produsul aplicat reacționează la lumină schimbandu-și reflexele în funție de modul de iluminare și unghiul din care este contemplat, reprezentând principala caracteristică a acestuia.

Produsul este lavabil, neinflamabil, rezistent la agenții bacterieni și oferă artistului modern multiple posibilitați de aplicare.

Se extinde în două straturi de bază aplicabile cu pensula adecvată (art.PE9), după ce peretele a fost pregătit cu Primus Sabbia.

Acest finisaj satisface cele mai exigente cerințe actuale de piața. Este ideal pentru zone exclusiviste, centre SPA, hoteluri și magazine de lux dar nu în ultimul rând pentru, băi, holuri și demisoluri.

COLORE & GIOIA dă lumină casei tale, generând o nouă energie care extinde granițele

8 alte produse in aceeasi categorie:

Menu