Colore e Oro

Produs nou

COLORE E ORO de la Giorgio Graesan este o vopsea decorativă sidefată pentru interior cu efecte irizante auriu.

Datorită granulelor de sidef auriu produsul aplicat reacționează la lumină schimbandu-și reflexele în funție de modul de iluminare și unghiul din care este contemplat, reprezentând principala caracteristică a acestuia.

Mai multe detalii

Comanda telefonic: 0755 665 390

 
Descriere

COLORE E ORO este simbolul de frumusețe și avere. Compus din fulgi de Madreperla Oro înnobilează pereții tăi cu reflexe irizante auriu.

Lumina lui briliantă a decorat fiecare formă de frumusețe din istoria creativitații umane.
Colore e Oro conține această lumină într-o vastă varietate de forme și tonuri de culoare decorativă.

COLORE & ORO este un finisaj decorativ acrilic cu efecte strălucitoare. Datorită granulelor de sidef auriu, produsul aplicat reacționează în contact cu lumina schimbându-și reflexele în funcție de modul de iluminare.

Această vopsea decorativă de la Giorgio Graesan este lavabilă, neinflamabilă, rezistentă la agenții bacterieni și oferă artistului modern multiple posibilități de aplicare.

COLORE E ORO se extinde în două straturi de bază aplicabile cu pensula adecvată ( art.PE9 ), după ce peretele a fost pregătit cu Primus Sabbia.

Se poate aplica nu doar pe ziduri ci și pe plăci de ceramică, lemn sau alte materiale similare. Vopseaua decorativă nu conține solvenți și este lavabilă după 20 de zile de la aplicare.

Este ideal pentru zone exclusiviste, centre SPA, hoteluri și magazine de lux dar nu în ultimul rând pentru, băi, holuri și demisoluri.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Menu

Top