Spirito Libero

Produs nou

Marmorino SPIRITO LIBERO de la Giorgio Graesan & Friends este un finisaj decorativ marmorat pentru interior utilizat cu mare succes în băi și bucătării.

Prezintă o textură semilucioasă aplicabilă în două straturi pe tencuielile noi sau vechi cu gletiera specială din inox. Produsul creează un strat de 3-5 mm rezistent la agresiunea agenților atmosferici.

Mai multe detalii

SOLICITA OFERTA: 0755 665 390

 
Descriere

MARMORINO de interior, complet natural, care oferă un perete simplu și curat dar cu o estetică și un rafinament extrem de sofisticat.

Permite o transpirabilitate maximă, rezistență la agresiunea alcalină și prin natura sa oferă proprietăți excelente anti-mucegai și bactericide. Datorită procesului său continuu de carbonare asigură o mare rezistență la umiditate fiind utilizat cu mare succes în decorarea băilor și bucătăriilor.

Simplitatea produsului și gama de culori cu diferite tipuri de ceară face din acesta un sistem versatil ce oferă spațiu pentru imaginația ta. Se poate finisa și combina cu unul sau mai multe produse cu efect sidefat, perlat sau antic.

SPIRITO LIBERO de la Giorgio Graesan este compus din marmură, minerale naturale, apă, ceară de albine, săpunuri naturale și var stins maturat timp de șase luni. Produsul este lavabil și permeabil, nu conţine substanţe toxice, solvenţi toxici, aromaţi sau cloraţi.

​Pentru mai multe detalii privind modul de aplicare vă recomandăm să urmariți tutorialul video de mai jos.

30 alte produse in aceeasi categorie: