Termeni si conditii de utilizare

1. Protectia datelor personale

In cazul efectuarii unei comenzi vom avea nevoie de datele dumneavoastra pesonale. Aceste informatii ne sunt necesare, la completarea facturii si livrarii comenzii. Nu suntem raspunzatori de eventualele greseli facute de catre client in momentul completarii formularului de comanda (exemplu: nume, adresa, nr. telefon., etc.) . Toate datele clientilor, furnizate prin inscrierea acestora pe magazinul online www.micasa.ro, vor ramane confidentiale, conform legii in vigoare.

2. Efectuarea comenzii

Comanda o puteti efectua in 2 moduri: Comanda directa: Alegeti produsul dorit si daca e nevoie modificati cantitatea. In cazul in care mai doriti si alte produse apasati butonul "Continua Cumparaturile". Daca ati terminat cumparaturile apasati butonul "Comanda" si alege modalitatea de transport - prin curier sau ridicare personala din magazin - si plata - plata ramburs. La final completati datele personale (obilgatoriu toate campurile cu steluta *) si apasati butonul " Trimite comanda". Veti primi pe e-mail o confirmare a comenzii pe care ati efectuat-o. Comanda prin autentificare: Apasati butonul " Cont nou " din bara de sus si completati datele personale. La final apasati butonul " Continuare". O sa primiti pe email un mesaj de confirmare a inregistrarii contului. Dupa aceea de fiecare data cand aveti nevoie sa faceti cumparaturi trebuie doar sa va logati apasand butonul " LOG IN ". Din contul dumneavoastra puteti sa vizualizati oricand starea comenzii sau sa modificati comanda. Prin inregistrarea pe site, clientul accepta Termenii si Conditiile de cumparare obisnuite. Pentru ca inregistrarea sa fie valabila, trebuie sa completati toate casutele mercate cu steluta. Preturile afisate pe site sunt in LEI si contin TVA.

3. Anularea comenzii

In cazul in care v-ati razgandit in privinta unei comenzi, o puteti anula in maxim 24 de ore de la plasarea acesteia. Anularea comenzii se poate face pe adresa de email micasagalati@yahoo.com sau direct din "Istoric Comenzi" daca sunteti logat.

4. Durata livrarii

Daca data livrarii nu a fost stabilita in prealabil, livrarea comenzii se face in 3-5 zile lucratoare.

5. Promotii

Comenzile plasate pe perioada promotiilor se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care produsul nu se mai afla in stoc si clientul opteaza pentru asteptare marfa de la furnizor, exista riscul aparitiei unor diferente de pret.

6. Reclamatii

Reclamatiile privind produsele aflate in perioada de garantie sau postgarantie se vor face numai prin completarea formularului de returnari sau printr-un e-mail la micasagalati@yahoo.com Vezi formularul de service de aici sau pe adresa micasagalati@yahoo.com Compania nu isi asuma raspunderea pentru eventualele greseli aparute in descrierile produselor sau pe website-ul nostru.

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close