Vetro
Vetro
Vetro

Vetro

150,00 lei
Fara TVA
Cu VETRO de la Giorgio Graesan se obține o peliculă de protecție  care conferă suprafeței-suport un aspect asemănător celui al suprafețelor ceramizate, punând în valoare caracteristicile estetice ale acestora. Ambalaj : 1L,2.5L, 5L

Rating :  

0 Reviews

Comanda pe WhatsApp: 0755 665 390

VETRO de la Giorgio Graesan este un lac de protecție pentru interior pe bază de apă, cu aspect lucios sau mat, indicat pentru finisarea vopselurilor, tencuielilor marmorate și picturilor decorative interioare.

Produsul este dispomibil în două versiuni: lucios și mat. Pelicula uscată conferă suprafeței-suport un aspect asemănător celui al suprafețelor ceramizate, punând în valoare caracteristicile estetice ale acestora.

Principalele calități și caracteristici ale produsului "VETRO" sunt următoarele :

- rol protector: acolo unde este necesară reducerea capacității de absorbție (suprafețe în zone cu trafic mare, cabine de duș, spații de gătit, etc.…) puteți aplica VETRO sporind astfel gradul de lavabilitate și rezistența la uzură.
- rol decorativ: pelicula uscată conferă suprafeței-suport un aspect lucios/mat asemănător celui al suprafețelor ceramizate, - înbogățind caracteristicile estetice ale acestora. VETRO sporește în mod vizibil luciul și profunzimea finisajului.
- utilizare: picturi, vopseluri și învelișuri din material plastic, finisaje decorative pe bază de pulbere de marmură deoarece, prin dispersie, are o aderență mare.

Împiedică acumularea murdăriei, face suprafața-suport lavabilă și rezistentă la intemperii. Poate fi folosit pe picturi, vopseluri și învelișuri din material plastic deoarece prin dispersie, are o aderență mare.

Cu VETRO de la Giorgio Graesan se obține o peliculă de protecție  care conferă suprafeței-suport un aspect asemănător celui al suprafețelor ceramizate, punând în valoare caracteristicile estetice ale acestora.

Ambalaj : 1L,2.5L, 5L

Referinta specifica

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close