La Via Lattea
La Via Lattea
La Via Lattea
La Via Lattea
La Via Lattea
La Via Lattea

La Via Lattea

215,00 lei
Fara TVA
Vopseaua decorativă LA VIA LATTEA de la Giorgio Graesan & Friends reproduce un cer înstelat pe pereții dumneavoastră, oferind un spectacol vizual impresionant. LA VIA LATTEA este compusă din apă, microsfere colorate, fragmente metalice argintii în formă piramidală.

Rating :  

0 Reviews

Comanda pe WhatsApp: 0755 665 390

LA VIA LATTEA reflectă lumina mediului tău într-un cer înstelat în culori deschise, și este compusă din apă, microsfere albe, rășini și fragmente metalice în formă piramidală.

Datorită microsferelor colorate și fragmentelor metalice argintii în formă piramidală, LA VIA LATTEA reproduce un cer instelat pe pereții dumneavoastră, oferind un spectacol vizual impresionant ( vezi aici paletarul de nuante ).

LA VIA LATTEA este un produs semitransparent, prin urmare eventualele pete și urme sunt o caracteristică specifică a produsului.

Este un finisaj acrilic și lavabil, aplicabil cu pensula Giorgio Gaesan & Friends și poate fi utilizată pe orice suprafață interioara izolată corespunzător.

Vopseaua decorativă LA VIA LATTEA, odată aplicată și cea de-a 2 mână, este total lavabila cu detergenți neagresivi, este un material neinflamabil.

Vopseaua decorativă LA VIA LATTEA de la Giorgio Graesan & Friends reproduce un cer înstelat pe pereții dumneavoastră, oferind un spectacol vizual impresionant.

LA VIA LATTEA este compusă din apă, microsfere colorate, fragmente metalice argintii în formă piramidală.

Referinta specifica

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close