White Paint
White Paint
White Paint
White Paint
White Paint
White Paint

White Paint

200,00 lei
Fara TVA
Vopseaua decorativă pentru interior WHITE PAINT de la Giorgio Graesan oferă artistului modern multiple posibilități de aplicare. Este o vopsea acrilică cu reflexe irizante de perlă, produsul este disponibil în 168 tonuri de culoare. WHITE PAINT este lavabil, neinflamabil, rezistent la agenții bacterieni.

Rating :  

0 Reviews

Comanda pe WhatsApp: 0755 665 390

WHITE PAINT de la Giorgio Graesan este o vopsea decorativă acrilică cu reflexe irizante, disponibilă în 168 tonuri de culoare.

Vopsirea cu sidef alb imbunătățită cu prafuri de marmură și aplicată cu pensula, luminează casa cu reflexe naturale de culoarea perlei. WHITE PAINT dă lumină casei dumneavoastră, generând o nouă energie care extinde granițele.

Datorită granulelor Madreperla Bianco-Argento, produsul aplicat reacționează în contact cu lumina schimbându-și reflexele în funcție de modul de iluminare și unghiul din care este contemplat, reprezentând principala caracteristică a acestuia.

Este ideal pentru zone exclusiviste, centre SPA, hoteluri și magazine de lux dar nu în ultimul rând pentru, băi, bucătării, holuri și demisoluri.

WHITE PAINT este lavabil, neinflamabil, rezistent la agenții bacterieni și oferă artistului modern multiple posibilități de aplicare.

Se extinde în două straturi de bază aplicabile cu pensula adecvată (art.PE9), după ce peretele a fost pregătit cu Primus Sabbia.

Vopseaua decorativă pentru interior WHITE PAINT de la Giorgio Graesan oferă artistului modern multiple posibilități de aplicare.

Este o vopsea acrilică cu reflexe irizante de perlă, produsul este disponibil în 168 tonuri de culoare. WHITE PAINT este lavabil, neinflamabil, rezistent la agenții bacterieni.

Referinta specifica

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close