Spatula Stuhhi
Spatula Stuhhi
Spatula Stuhhi
Spatula Stuhhi
Spatula Stuhhi
Spatula Stuhhi
Spatula Stuhhi
Spatula Stuhhi
Spatula Stuhhi
Spatula Stuhhi
Spatula Stuhhi
Spatula Stuhhi
Spatula Stuhhi
Spatula Stuhhi

Spatula Stuhhi

765,00 lei
Fara TVA
SPATULA STUHHI de la Giorgio Graesan & Friends este o tencuială Veneziană Naturală a carei unicitate trebuie descoperită.Multele tentative de imitare a acesteia nu au reușit niciodată să egaleze originalitatea și calitatea ei în decorațiunile interioare cu efect lucios. Ambalaj: 4kg,8kg,24kg

Rating :  

0 Reviews

Comanda pe WhatsApp: 0755 665 390

De la cel mai alb stucco antic pana la culorile cele mai intense, lucrarile cu stucco venețian sunt un miracol artistic cu o reprezentativă și extinsă evoluție în cei 500 de ani de existență în orice rasă, cultură și religie.

SPATULA STUHHI de la Giorgio Graesan este ultima miraculoasă evoluție în decorațiunile interioare lucioase. Caracterizată prin culori profunde, este un produs bazat pe stucco-ul antic, stucco-ul roman și stucco-ul venețian al vechii tradiții, este un produs nou dar în același timp antic, nascut din cultura venețiană în sectorul stucco lucios, modificat pentru a se potrivii nevoilor contemporane de culoare și fixare rapidă.

SPATULA STUHHI în timp ce pastrează principiile standard ale cladirilor, înbunătățește funcția de finisare și de realizare a armoniei interioare.

Aceste colecții sunt o armonie perfectă între trecut și prezent, reprezintă o foarte eficientă combinație de artă si capacitate funcțională care sunt pentru oameni care doresc să traiască timpurile lor constienți de ceea ce a fost înainte și cum este astăzi.

SPATULA STUHHI este un stuc lucios, natural, de înaltă calitate, caracteristici ce au fost alăturate pentru o perioadă lungă. Pudra de marmură face produsul să aibă aderentă înaltă și este usor de aplicat, atinge stadiul final foarte repede.

SPATULA STUHHI de la Giorgio Graesan & Friends este o tencuială Veneziană Naturală a carei unicitate trebuie descoperită.Multele tentative de imitare a acesteia nu au reușit niciodată să egaleze originalitatea și calitatea ei în decorațiunile interioare cu efect lucios.

Ambalaj: 4kg,8kg,24kg

Referinta specifica

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close