Giorgio Graesan 

pe pagina
Se afiseaza 1-9 din 11 articole
  • Marmorino SPIRITO LIBERO de la Giorgio Graesan & Friends este un finisaj decorativ marmorat pentru interior utilizat cu mare succes în băi și bucătării. Prezintă o textură semilucioasă aplicabilă în două straturi pe tencuielile noi sau vechi cu gletiera specială din inox. Produsul creează un strat de 3-5 mm rezistent la agresiunea agenților atmosferici.
  • SPATULA STUHHI de la Giorgio Graesan & Friends este o tencuială Veneziană Naturală a carei unicitate trebuie descoperită. Multele tentative de imitare a acesteia nu au reușit niciodată să egaleze originalitatea și calitatea ei în decorațiunile interioare cu efect lucios.
  • Vopseaua decorativă pentru interior WHITE PAINT de la Giorgio Graesan oferă artistului modern multiple posibilități de aplicare. Este o vopsea acrilică cu reflexe irizante de perlă, produsul este disponibil în 168 tonuri de culoare. WHITE PAINT este lavabil, neinflamabil, rezistent la agenții bacterieni.
  • COLORE E ORO de la Giorgio Graesan este o vopsea decorativă sidefată pentru interior cu efecte irizante auriu. Datorită granulelor de sidef auriu produsul aplicat reacționează la lumină schimbandu-și reflexele în funție de modul de iluminare și unghiul din care este contemplat, reprezentând principala caracteristică a acestuia.
  • COLORE & GIOIA de la Giorgio Graesan este o vopsea decorativă pentru interior cu efecte irizante sidefate argintii. Datorită granulelor de sidef argintiu produsul aplicat reacționează la lumină schimbandu-și reflexele în funție de modul de iluminare și unghiul din care este contemplat, reprezentând principala caracteristică a acestuia.
  • MINIMAL de la Giorgio Graesan este o vopsea decorativă pe bază de apă pentru interior, ușor pătat, sablat cu pretioase particule sidefate și cuarțuri alese. Reactionează la lumină creând reflexe lucioase, opace în funcție de modul de iluminare, disponibil în 168 tonuri de culoare, este lavabil, rezistent la agenții bacterieni și oferă multiple...
  • Vopseaua decorativă LA VIA LATTEA de la Giorgio Graesan & Friends reproduce un cer înstelat pe pereții dumneavoastră, oferind un spectacol vizual impresionant. LA VIA LATTEA este compusă din apă, microsfere colorate, fragmente metalice argintii în formă piramidală.
  • Vopseaua COLORE e NEVE ( Culoare si Zapadă ) de la Giorgio Graesan transmite strălucirea Zăpezii în Soare pe pereții dumneavoastră.Acest produs în stil glamour este potrivit pentru efecte cu linii în combinatii de culoare sau în mod alternant cu alte tipuri de finisaje.
  • Colecția CLASSICI reprezintă o alianță eficace între capacitatea artistică și cea funcțională și este dedicată celor care doresc să-și trăiască viața cu conștiința trecutului și prezentului. SPATULA STUHHI CLASSICO se referă strict la acestă colecție de culori aflată în perfectă armonie între trecut și viitor, între antic și modern.
Se afiseaza 1-9 din 11 articole

Menu

Top