Giorgio Graesan 

pe pagina
Se afiseaza 1-6 din 12 articole
  • Conține marmură, este aplicabil intr-un singur strat de bază cu gletiera dințată. Este un finisaj decorativ marmorat pentru interior utilizat cu mare succes si in băi si bucătării. ISTINTO in stadiul de finisare final se poate obtine un finish mat, lucios sau sidefat, in funcție de conceptul ales. Acesta îți lărgește orizontul, îți oferă multe soluții și...
  • Marmorino SPIRITO LIBERO de la Giorgio Graesan & Friends este un finisaj decorativ marmorat pentru interior utilizat cu mare succes în băi și bucătării. Prezintă o textură semilucioasă aplicabilă în două straturi pe tencuielile noi sau vechi cu gletiera specială din inox. Produsul creează un strat de 3-5 mm rezistent la agresiunea agenților atmosferici.
  • SPATULA STUHHI de la Giorgio Graesan & Friends este o tencuială Veneziană Naturală a carei unicitate trebuie descoperită. Multele tentative de imitare a acesteia nu au reușit niciodată să egaleze originalitatea și calitatea ei în decorațiunile interioare cu efect lucios.
  • Vopseaua decorativă pentru interior WHITE PAINT de la Giorgio Graesan oferă artistului modern multiple posibilități de aplicare. Este o vopsea acrilică cu reflexe irizante de perlă, produsul este disponibil în 168 tonuri de culoare. WHITE PAINT este lavabil, neinflamabil, rezistent la agenții bacterieni.
  • COLORE E ORO de la Giorgio Graesan este o vopsea decorativă sidefată pentru interior cu efecte irizante auriu. Datorită granulelor de sidef auriu produsul aplicat reacționează la lumină schimbandu-și reflexele în funție de modul de iluminare și unghiul din care este contemplat, reprezentând principala caracteristică a acestuia.
  • COLORE & GIOIA de la Giorgio Graesan este o vopsea decorativă pentru interior cu efecte irizante sidefate argintii. Datorită granulelor de sidef argintiu produsul aplicat reacționează la lumină schimbandu-și reflexele în funție de modul de iluminare și unghiul din care este contemplat, reprezentând principala caracteristică a acestuia.
Se afiseaza 1-6 din 12 articole

Menu

Top