San Marco 

pe pagina
Se afiseaza 1-9 din 21 articole
  • MARMORINO CLASSICO este un finisaj decorativ semilucios pentru exterior și interior oferit de către Colorificio San Marco Venezia. Produsul este în special adaptat pentru intervențiile de restaurare, chiar și pentru restaurarea edificiilor de interes istoric-artistic special.
  • CLASSIC este un finisaj decorativ semilucios pentru exterior și interior oferit de către Colorificio San Marco Venezia. Este un finisaj decorativ de tip Stucco Venezian de înaltă densitate cu efect semilucios utilizat cu mult succes pe pereții și fațadele exterioare.
  • STUCCO VENEZIANO de la San Marco Venezia este un finisaj elegant, recreează ambiente nobile care amintesc de vechile palate aristocratice din Veneţia. Este un produs pentru interior și se aplică pe tencuielile vechi sau noi în trei straturi de bază cu gletieră specială din inox.
  • ANTICA CALCE PLUS de la San Marco este un înveliș decorativ mineral cu efect pensulat pentru interior. Datorită conținutului de var produsul este permeabil, rezistă la agresiunea alcalină și prin natura sa oferă proprietăți excelente anti-mucegai și bactericide.
  • GRASSELLO DI CALCE de la San Marco este un învelis mural pentru interior, pe bază de liant mineral, care permite obținerea unei finisări lucioase, cu aspectul ”decoratiunii clasice de epoca”. Este un produs pentru interior și se aplică pe tencuielile vechi sau noi în trei straturi de produs cu gletiera specială din inox.
  • MARMO ANTICO este un finisaj decorativ mineral pentru exterior și interior cu efect de travertin oferit de catre Colorificio San Marco Veneția. Acesta permite obținerea unui finisaj cu aspect poros și brăzdat care amintește de aspectul tipic al travertinului.
  • ABC RIFLESSI de la San Marco Venezia dă viață unor atmosfere vibrante, prin efecte decorative „cu amprentă”, îmbogățite de nuanțe lucioase, schimbătoare și sidefate. Cu aplicare simplă nu doar pe tencuială, ci și pe rigips, pe laminate și pe panouri din lemn, ABC RIFLESSI permite crearea unor efecte multiple care, estompate în diversele culori, fac din...
  • PERLACEO de la San Marco Venezia constituie o decorațiune căutată, care se realizează ușor, fiind ideală pentru a reinventa cu o atingere personală spațiile orientate către tendințele contemporane. Stil rafinat caracterizat de prețioase efecte cromatice, în care simfonii de culori și nuanțe sidefate se schimbă în funcție de incidența luminii.
  • Vopseaua decorativă CADORO de la San Marco Veneția realizează pereți moi și mătăsoși la atingere, cu detalii policrome și iridescente. Gama cromatică amplă permite infinite combinații de culori prin care se poate reinventa și îmbogăți orice spațiu.
Se afiseaza 1-9 din 21 articole

Menu

Top